top of page

WIE IS

TAMS

DESIGN?

Waarom ben ik begonnen met TAMSDesign?

TAMSDesign is ontstaan vanuit een grote passie voor interieur, fotografie en grafisch design. Als klein meisje was ik al bezig met het wekelijks omgooien van mijn kamer en was ik altijd degene die de fotocamera gereed had op elk spontaan moment. Ik merkte dat ik ook verder wilde op het gebied van grafisch design. Ik vind het namelijk heerlijk om met een vriendin door de stad te lopen en opzoek te gaan naar do's en dont's op het gebied van logo's. 

Ik ben altijd al een ondernemend type geweest en heb daarbij gezocht naar een baan waar ik al mijn Hobby's in kwijt kon. Met TAMSDesign kan ik al mijn creativiteit kwijt en kan ik het proces van A tot en met Z in eigen handen nemen.

Creatief, hardwerkend, passievol, perfectionistisch, enthousiast zijn de kernwoorden die mij beschrijven binnen het ondernemerschap 

Hi! Mijn naam is Tamár Hagenaars, 24 jaar en woonachtig in het dorp Schijndel. Ik ben een spontane en vrolijke flapuit die het liefste in haar vrije tijd samen is met vrienden en familie. Ik houd van het onverwachte in de breedste zin van het woord, ik geloof er namelijk in dat die momenten de leukste herinneringen met zich mee brengen. Van thuis uit heb ik het geluk gehad dat ik al veel van de wereld heb mogen zien, zo zijn we naar o.a. China, Tanzania en India geweest. Hier heb ik veel nieuwe culturen mogen leren kennen en heb ik momenten meegemaakt waar ik me toen diep ongelukkig bij voelde ,maar nu met een grote glimlach op terug kan kijken. 

d.d.-366.jpg
bottom of page